Over mij

Ik ben Kirsty van de Vijver (1984). De mens en wat hij/zij doet en denkt heeft me altijd gefascineerd. Het is mijn passie om iedereen zijn eigen kracht te laten vinden. En in volle potentie te gebruiken. Ik werk al jaren (vanaf 2005) in de gezondheids/ouderenzorg waar ik coach, begeleid en organiseer. Dat geeft mij voldoening. Toch hield ik altijd het gevoel dat er meer was onder de horizon. Op zoek naar verdieping en verbinding ben ik verder gaan studeren. Counseling heeft mijn (persoonlijke) leven verrijkt.

Na zes jaar verdieping in persoonlijke ontwikkeling, medische basiskennis en de menselijke psyche ben ik klaar voor de praktijk. In 2015 ben ik afgestudeerd als Body en Mind Therapeut aan de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde (Hippocrates).  Vanuit mijn eigen kracht heb ik het leven opgebouwd wat bij mij past. Gedachtes en overtuigingen dat ik faalde aan de kant gezet. Als Body en Mindcoach help ik jou graag hetzelfde te doen. Wees welkom!

Bijzondere aandacht gaat uit naar mensen die een naaste helpen, ook wel mantelzorgers genoemd. Ik heb dit zelf jaren gedaan voor mijn oma in samenwerking met mijn familie. Het was een mooie en bijzondere periode. Toch heb ik ook ervaren (en ervaar ik mijn werk met mantelzorgers nog steeds) dat het ook stressvol en hectisch kan zijn. Het is moeilijk om goed voor jezelf te blijven zorgen, als er iemand anders is die vaak om aandacht vraagt. Om alles te overzien. En bewuste keuzes te maken. Iets uit handen geven kan maken dat het voelt alsof je het niet goed doet. Terwijl vaak het tegenovergestelde waar is als je dat eenmaal besluit. Ik kijk graag met je mee wat past bij jou! Wees welkom!

Up to date
Ik ga regelmatig naar workshops, cursussen of congressen. Kennis en kracht moeten onderhouden worden. Daarom zorg ik ervoor dat ik up to date geïnformeerd ben.

 

Werkgebied

Regio Kennemerland. Mijn praktijk is goed bereikbaar vanuit: Bennebroek, Heemstede, Hillegom, Haarlem, Hoofddorp en Zandvoort

Kirsty Mom